2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Saját hazájából kapott csicskalángost David Pressman

Szülőhazájából tették helyre a Magyarországon tevékenykedő nagykövetet, nem is akárkiktől jött a komoly kritika. Kevin Roberts egy ponton így fogalmazott: Micsoda gyalázat ez a David Pressman!

  • Saját hazájából kapott csicskalángost David Pressman

Kevin Roberts, a Heritage Foundation, a legnagyobb amerikai konzervatív think tank elnöke írt egy pár keresetlen szót David Pressmannak, annak kapcsán, hogy a hazánkban tevékenykedő nagykövet szerint a magyar kormány hazudott, amikor azt állította, a NATO védelmi szövetség helyett támadásra készülő szervezetként viselkedik, és magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába.

Kevin Roberts megjegyezte, „micsoda gyalázat ez a David Pressman”, ugyanis az szerinte „rutinszerűen beavatkozik egy szuverén kormány megfelelő működésébe, és egy nevetségesen radikális napirendet terjeszt elő, amely teljesen eltér az amerikaiak nagy többségének véleményétől”. Hozzátette, „minden épeszű kormány visszahívná őt diplomáciai visszaélés miatt”.

 Donald Trump Jr., a republikánus elnökjelölt legidősebb fia a Mathias Corvinus Collegium eseményén arról beszélt a nagykövet kapcsán, hogy szerinte egy diplomának nem az a feladata, hogy támadjon.

Forrás: Mandiner

Fotó: X

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!