2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Románia megduplázza hadi kiadásait

2017-ig kétszeresére növeli hadi kiadásait Románia – erről állapodott meg a miniszterelnök a NATO főtitkárával.

Eszerint az ország GDP-je két százalékát költi majd fegyverkezésre. A döntéssel még a szociáldemokrata miniszterelnök legfőbb politikai ellenfele, a jobboldali Traian Basescu államfő is egyetértett.

„Az 1,1 százalék katasztrofális hatással van a román hadsereg teljesítőképességére. Ma egy költségvetés-kiegészítéssel elértük a GDP 1,5 százalékát. Biztos vagyok benne, hogy minden parlamenti párt egyetért majd a döntéssel, és támogatni fogja a kiegészítést” – közölte Victor Ponta román miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!