2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Román külügyminisztérium: román hajót ért az ororszok egyik csapása

Ukrajna folytatja a támadásokat a Krími híd ellen - erről az ukrán védelmi miniszter beszélt a CNN-nek. Céljuk, hogy megzavarják az ellenséges logisztikát. Közben a román külügyminisztérium közölte: a hétfői dél-ukrajnai csapások eltaláltak egy román hajót. A mezőgazdasági biztos pedig bejelentette: az Európai Unió kész arra, hogy Ukrajna mezőgazdasági termékeinek szinte teljes egészét exportálja a szolidaritási folyosókon keresztül.

  • Román külügyminisztérium: román hajót ért az ororszok egyik csapása

Egy NATO-tagország hajóját találhatta el az oroszok egyik csapása.

A román külügyminisztérium közlése szerint egy román hajóban keletkeztek kisebb károk azt követően, hogy Oroszország csapásokat hajtott végre Dél-Ukrajnában, a Duna mentén a hét elején. Az egyik célpontjuk Reni kikötője volt, és a támadásról készült videók alapján a Duna túloldaláról, Romániából is látni lehetett a csapást.

Ukrajna folytatja a támadásokat a Krími híd ellen - erről az ukrán védelmi miniszter beszélt a CNN-nek.

Olekszij Reznyikov kifejtette: céluk, hogy megzavarják az ellenséges logisztikát.

Az ukrán szárazföldi erők parancsnoka újabb látogatást tett a Donyeck megyei Bahmut és Liman városoknál szolgáló ukrán alakulatoknál. Olekszandr Szirszkij közölte: a kialakult heves harcok miatt szükség volt a tervek módosítására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!