2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Lúdas Matyi

Következik:

Híradó 15:15

Külföld

Rezsicsökkentés Lengyelországban

Tűzifa gyűjtésére buzdítják a lakosságot Lengyelországban a háború miatti emelkedő rezsiárak és az import megszűnése miatt. Az állami tulajdonban lévő erdőkben ezentúl előnyt élvez a lakosság a különböző cégekkel, szervezetekkel és állami intézményekkel szemben. A fagyűjtési szándékról először értesíteni kell a helyi erdészeti hatóságot. Fákat továbbra sem lehet kivágni, csak olyan tüzelőt lehet elvinni, ami már a földön van. Áprilisban, miután megszüntették az orosz szénimportot, az állami vállalatok megkönnyítették a lakossági fogyasztók számára, hogy közvetlenül a bányászoktól vásároljanak szenet.

  • Rezsicsökkentés Lengyelországban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!