2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Részben összeomlott egy aréna, négyen meghaltak

Négyen meghaltak és mintegy hetvenen megsérültek, amikor összeomlott egy fából készült aréna egy része Kolumbiában.

  • Részben összeomlott egy aréna, négyen meghaltak

Sajtójelentések szerint két nő, egy kiskorú és egy férfi vesztette életét. A légifelvételen jól látható, amint a nézőtér egy része előredől, majd teljesen összeomlik, a romok több mint 100 embert maguk alá temettek. A helyszínen éppen egy Szent Péter és Szent Pál ünnepéhez kapcsolódó bikaviadalt tartottak. A tűzoltóság arról tájékoztatott, hogy a háromemeletes faépítmény nyolc szektora dőlt össze. Az omlás okairól egyelőre nem tudni semmit, a hatóságok megkezdték a vizsgálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!