2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Külföld

Putyin: Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetni az orosz gázért

Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetniük a gázért az Oroszországgal szemben barátságtalan országoknak - az erről szóló rendeletet írta alá Vlagyimir Putyin. § Az orosz elnök videokonferencián megerősítette, hogy a határozat már április 1-jétől életbe lép. Hangsúlyozta, hogy a fizetés ütemezésének megsértését a vásárló mulasztásának fogják tekinteni, melyek szankciókkal járnak, akár le is állíthatják a szerződéseket. Putyin hangsúlyozta, hogy miután a nyugati országok pénzügyi rendszereit fegyverként használják fel az oroszokkal szemben, ezért Oroszországnak meg kell erősítenie pénzügyi és gazdasági szuverenitását.

  • Putyin: Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetni az orosz gázért

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!