2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Putyin: Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetni az orosz gázért

Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetniük a gázért az Oroszországgal szemben barátságtalan országoknak - az erről szóló rendeletet írta alá Vlagyimir Putyin. § Az orosz elnök videokonferencián megerősítette, hogy a határozat már április 1-jétől életbe lép. Hangsúlyozta, hogy a fizetés ütemezésének megsértését a vásárló mulasztásának fogják tekinteni, melyek szankciókkal járnak, akár le is állíthatják a szerződéseket. Putyin hangsúlyozta, hogy miután a nyugati országok pénzügyi rendszereit fegyverként használják fel az oroszokkal szemben, ezért Oroszországnak meg kell erősítenie pénzügyi és gazdasági szuverenitását.

  • Putyin: Orosz bankokban nyitott rubelszámláról kell fizetni az orosz gázért

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!