2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Külföld

Putyin: Moszkvának nincs csodaszere

Az orosz kormány átszámítva csaknem 14 milliárd dollárt fordít infrastrukturális projektekre a következő években. Ezt Vlagyimir Putyin jelentette be Szentpéterváron, ahol fogadta Angela Merkel német kancellárt.

Az orosz elnök szólt arról is, hogy véget ért az a korszak, amikor az energiaexportból hatalmas bevételekre tett szert az ország. Hozzátette: Moszkvának nincs csodaszere ennek pótlására.

A látogatás előtt diplomáciai incidens történt a második világháború után Németországból az akkori Szovjetunióba került műkincsek körüli vita miatt. A német kancellár végül közölte, hogy Putyinnal közösen mégis elmennek a műkincseket bemutató kiállításra az Ermitázs múzeumba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!