2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Politikailag korrekt mikulás nem ajándékoz játékpisztolyt

Megtagadta a játékpisztolyt egy kisfiútól az egyik chicagoi pláza liberális mikulása. Az esetről készült felvétel felkerült az internetre és széleskörű felháborodást keltett, ezért a politikai korrektségét hangoztató férfit a bevásárlóközpont végül elbocsájtotta. Az esetről a Hír TV amerikai testvér-csatornája, a Newsmax számolt be.

  • Politikailag korrekt mikulás nem ajándékoz játékpisztolyt

A nagyszakállú vélhetően a demokraták régóta hangoztatott, fegyvertartást ellenző narratíváját szerette volna fitogtatni, amikor egy négy éves kisfiúnak nem teljesítette kívánságát, és megtagadta tőle a játékpisztolyt. Az esetről készült felvétel hamar ellepte a közösségi média felületeit, így a pláza kénytelen volt elbocsájtani a Mikulását.

A kis Michael édesanyja arról is beszámol, hogy fantasztikus volt megtapasztalni az amerikaiak támogatását, az eset ugyanis rendkívül sok embert felháborított, akik felajánlották, hogy küldenek a gyermeknek olyan játékot, amilyet csak szeretne. A chicagoi pláza végül úgy döntött kárpótolja a kisfiút, és egy másik mikulást már a játékpisztollyal együtt küldték el a családhoz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!