2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Ötfős magyar családra törtek rá otthonukban a migránsok

Az éjszaka közepén törtek be migránsok egy ötfős horgosi családhoz. A két illegális bevándorló készpénzt és ruhákat lopott. A helyiek szerint rendszeressé váltak a betörések és a zaklatások, a Horgos környékén élő 300-400 migráns rettegésben tartja a vajdasági falut.

  • Ötfős magyar családra törtek rá otthonukban a migránsok

A határmenti Horgoson mindennapos látványnak számítanak a migránsok. Kisebb-nagyobb csoportokban vásárolnak, jönnek a faluba, mennek a faluból. Azonban az elmúlt hétvégén a Gazdag családnak nem várt látogatói akadtak. Két migráns tört be hozzájuk a éj folyamán.

A két betörő átkutatta a fiókokat, még a hálószobába is bementek. Amint egyértelművé vált, hogy illetéktelenek vannak a házban, a bent tartózkodó édesanya riasztotta férjét és nagyobbik fiát. A rablóknak sikerül elszökniük a helyszínről, de hamarosan rendőrkézre kerültek.

A helyiek az eset után fokozottan ügyelnek az ajtók és a kapuk zárására, de minden esetre beszereztek néhány önvédelmi eszközt is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!