2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Külföld

Osztrák politikus védte meg hazánkat Brüsszelben

„Tanulnunk kell a Tavares-jelentés körüli vitákból, és nem szabad elűznünk egy országot az Európai Unióból” – ezt a kijelentést egy osztrák baloldali politikus, Jozef Weidenholzer tette Magyarországra célozva ma Brüsszelben, ahol az Európai Parlament illetékes szakbizottsága vitatta meg a hazánkról szóló jelentést.

A szociáldemokrata képviselő szólt arról is, hogy a mostani fejlemények az Európai Unió és Ausztria közötti korábbi konfliktusra emlékeztetik. Mint fogalmazott, Brüsszel teljesen hibás, túlzott szankciókat szabott ki Ausztriára a kétezres évek elején. Ez egy olyan pszichológiai folyamatot indított be, amelynek során Ausztria egyre inkább úgy érezte, hogy ellenségekkel van körülvéve. Ennek a folyamatnak a megismétlődését most el kellene kerülni – mondta Weidenholzer, Magyarországra utalva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!