2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Külföld

Oroszországba szállítottak ukrán tiszteket

Meg nem erősített információk szerint több olyan ukrán katonát, köztük tiszteket is Moszkvába szállítottak, akik korábban a mariupoli Azovsztal acélüzem alatti bunkerben bujkáltak.

  • Oroszországba szállítottak ukrán tiszteket

Egy névtelenül nyilatkozó informátor szerint a nacionalista Azov-zászlóalj parancsnokhelyettese és az ukrán fegyveres erők 36. dandárjának parancsnoka már a lefortovói börtönben van. Eközben az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője arról számolt be az EU-s külügyminiszterek találkozóján, háborús bűnnek számít, hogy Oroszország akadályozza az élelmezés szempontjából létfontosságú gabonakivitelt Ukrajnából.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!