2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Külföld

Oroszok bérelték az ukrán elnök toszkánai luxusvilláját

Oroszok bérelték Volodimir Zelenszkij toszkánai villáját - erről írt több külföldi lap is. Az ukrán elnök állítólag 2017-ben vette meg luxusházát 3,8 millió euróért.

  • Oroszok bérelték az ukrán elnök toszkánai luxusvilláját

Az Il Terreno hírportál által megtalált olasz ingatlanügynökség, mely a bérbeadást intézte elmondta, az oroszok 50 ezer euróért laktak az ingatlanban. Kifejtették, miután a koreai turistákkal kötött megállapodás nem sikerült, ezért az Egyesült Királyságban élő orosz bérlőkkel kötöttek szerződést. A megegyezés azért születhetett meg, mert britekként kezelték őket. Az ukrán politikus, már hetek óta győzködi az európai államokat, hogy ne adjanak vízumot az orosz turistáknak. Ezt a javaslatot az EU már el is fogadta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!