2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Orbán Viktor: Magyarország támogatja Moldova uniós tagjelöltségét

Magyarország támogatja Moldova európai uniós tagjelöltségét - erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök moldovai hivatali partnerével.

  • Orbán Viktor: Magyarország támogatja Moldova uniós tagjelöltségét

A kormányfő és Natalia Gavrilita a telefonos megbeszélésen áttekintették az ukrajnai helyzetet, különös tekintettel a menekültválságra. Orbán Viktor pozitívan fogadta a moldovai kormány tervét, hogy az ország megkaphassa az uniós tagjelölti státuszt. Hazánk támogatni fogja Moldova EU-integrációját, végig a tagsághoz vezető folyamat során - szögezte le a magyar miniszterelnök. A két fél egyúttal támogatta a kétoldalú gazdasági és képzési együttműködés további erősítését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!