2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Külföld

Orbán Viktor: Azt szeretném, ha Magyarország nem válna bevándorlóországgá

Magyarország meg fogja védeni a határait, és nem fog bevándorlóországgá válni. - jelentette ki Orbán Viktor Ausztriában. A miniszterelnöke az osztrák kancellárral találkozott. A kormányfő hangsúlyozta: egy háborús gazdasági rendszer felé tolódunk és hogyha folytatódik a háború, akkor ez óhatatlanul recessziót okoz majd. Orbán Viktor hozzátette, egy olyan új stratégiára van szükség, ami jó az ukránoknak, jó nekünk, jó az európai gazdaságnak és jó a háztartásoknak, amelyeknek ki kell fizetniük az energia árát. Ez az egyetlen lehetőség, és ha a mostani úton megyünk tovább, abból nagy baj lesz - jelentette ki a miniszterelnök.

  • Orbán Viktor: Azt szeretném, ha Magyarország nem válna bevándorlóországgá

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!