2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Külföld

Orbán Viktor az ukrán elnökkel tárgyalt Brüsszelben

Orbán Viktor az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnaposra tervezett rendkívüli csúcstalálkozóján folytatja a munkát.

  • Orbán Viktor az ukrán elnökkel tárgyalt Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök a görög, a horvát, a szlovén miniszterelnök, az osztrák kancellár, valamint a bolgár és a ciprusi államfő társaságában külön találkozón vett részt Brüsszelben, az EU-csúcs helyszínén Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel 

– tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő az ukrajnai háború kapcsán a közösségi oldalán kiemelte: Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt Ukrajna számára. Mint fogalmazott, támogatjuk az azonnali tűzszünetet a további emberek halálának elkerülése érdekében.

 Magyarország a béketáborhoz tartozik!

– húzta alá.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, Orbán Viktor az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnaposra tervezett rendkívüli csúcstalálkozóján folytatja a munkát. Az egyeztetést az előzetes agenda szerint három fő téma uralja majd, mindhárom kulcsfontosságú Magyarország szempontjából: az ukrajnai háború, az unió versenyképessége és a migráció. 

 

Magyar Nemzet

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (balra a második) Kiriákosz Micotákisz görög (jobbra), Andrej Plenkovic horvát (jobbra a második), Robert Golob szlovén miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár (balra), valamint Rumen Radev bolgár és Nikosz Anasztasziadisz ciprusi államfő társaságában külön találkozón tárgyal Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel (szemben jobbra a második) Brüsszelben (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!