2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Külföld

Orbán Viktor Amerika felelősségéről: Az észt nem az ország mérete határozza meg

Honvédek is tartózkodnak Afganisztánban, akik feladata a magyar állampolgárok és a velük együttműködő afgán civilek kimenekítését szervezik – közölte Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Létszámukat és további részleteket azonban nem árult el a miniszterelnök. A magyarokat segítő, így most életveszélybe került afgánok kimenekítése kötelesség, migránsok befogadásáról azonban szó sem lehet – tette hozzá. A 2001-es amerikai terrortámadásokat követő afganisztáni katonai beavatkozást indokoltnak nevezte, a sikeres küldetés utáni demokráciaexportot azonban elhibázottnak mondta. Az ész nem jár együtt a mérettel – utalt az Egyesült Államok felelősségére, amely a világ országaira rá akarja erőltetni saját társadalmi elképzeléseit.

  • Orbán Viktor Amerika felelősségéről: Az észt nem az ország mérete határozza meg

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!