2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Külföld

Orbán Viktor Amerika felelősségéről: Az észt nem az ország mérete határozza meg

Honvédek is tartózkodnak Afganisztánban, akik feladata a magyar állampolgárok és a velük együttműködő afgán civilek kimenekítését szervezik – közölte Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Létszámukat és további részleteket azonban nem árult el a miniszterelnök. A magyarokat segítő, így most életveszélybe került afgánok kimenekítése kötelesség, migránsok befogadásáról azonban szó sem lehet – tette hozzá. A 2001-es amerikai terrortámadásokat követő afganisztáni katonai beavatkozást indokoltnak nevezte, a sikeres küldetés utáni demokráciaexportot azonban elhibázottnak mondta. Az ész nem jár együtt a mérettel – utalt az Egyesült Államok felelősségére, amely a világ országaira rá akarja erőltetni saját társadalmi elképzeléseit.

  • Orbán Viktor Amerika felelősségéről: Az észt nem az ország mérete határozza meg

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!