2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

Nyilvánosságra hozták ki volt Sir David Amess gyilkosa

Nyilvánosságra hozta a brit rendőrség, ki az a férfi, aki pénteken megölte Sir David Amess brit parlamenti képviselőt. A hatóságok közlése szerint a 25 éves brit állampolgárságú férfi szomáliai származású és korábban részt vett a Megelőzés nevű, terrorizmus ellen létrehozott programban, amelynek célja, hogy megakadályozzák a résztvevők radikalizálódását. A BBC úgy tudja, az elkövetőt formálisan sosem figyelte meg a brit terrorelhárítás. A jelenlegi álláspont szerint a gyanúsított egyedül cselekedett, és a nyomozók nem keresnek mást a bűncselekmény ügyében.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!