2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Novák Katalin Varsóban találkozik Joe Bidennel

Novák Katalin ma Varsóba utazott, ahol az Egyesült Államok elnökével, Joe Bidennel találkozik. A varsói csúcson az Egyesült Államok és a NATO keleti tagállamainak, az Ukrajnához legközelebb eső szövetséges országok állam- és kormányfői vesznek részt.

  • Novák Katalin Varsóban találkozik Joe Bidennel

Az amerikai elnök az ukrajnai invázió egyéves évfordulója alkalmából látogatott el Lengyelországba. A lengyel főváros előtt egy kitérőt is tett Kijev felé. John Kirby, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanács stratégiai kommunikációs koordinátora korábban arról adott tájékoztatást, hogy „az amerikai elnök beszélni akar arról, hogy milyen fontos a nemzetközi közösség elszántsága és egysége, amely immár egy éve támogatja Ukrajnát

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!