2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Külföld

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra - jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett, a Gabona Ukrajnából elnevezésű programra.

  • Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

A humanitárius akció keretet teremt arra, hogy ukrán élelmiszereket szállítsanak, az éhezés által leginkább sújtott afrikai és ázsiai országokba. Magyarország 10 ezer tonna gabona Afrikába való szállítását finanszírozza, 3 és fél millió dollár értékben. Novák Katalin ugyanakkor hangsúlyozta: a feleknek vissza kell térniük a tárgyalóasztalhoz, meg kell nyitni a diplomáciai csatornákat, a végső cél pedig az igazságos béke elérése. A köztársasági elnök vasárnap Kárpátaljára látogat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!