2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Külföld

Nem született eredmény Minszkben

Konkrét eredmény nélkül ért véget Minszkben az ukrajnai konfliktus békés lezárásának módjait kereső nemzetközi összekötő csoport ülése.

Ugyanakkor a szeparatisták területeik különleges státusának elismeréséért cserébe állítólag belemennének abba, hogy az általuk uralt térségek Ukrajna részei maradjanak. Cserébe többek között azt kérik, hogy Kijev ismerje el a két szakadár terület különleges státusát, vessen véget a hadműveletnek, tartson szabad választásokat, és ismerje el hivatalosként az orosz nyelvet. Orosz elemzők úgy vélik, hogy Moszkva a moldovai Dnyeszteren túli területhez vagy a grúz Dél-Oszétiához és Abháziához hasonló autonóm területet alakítana ki Délkelet-Ukrajnában. Elemzők szerint ez a cél a szakadárok térnyerésével egyre kevésbé tűnik elképzelhetetlennek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!