2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Négy emberrel végzett az ámokfutó

Egy Amerikában született közel-keleti keresztény férfi ölt meg négy embert pénteken egy Santa Monica-i főiskolán, majd végzett magával is. A 23 éves férfi korábban mentális problémái miatt kórházi kezelésen esett át.

Egy géppisztoly, egy 44-es kaliberű pisztoly és több száz töltény – ezzel az arzenállal végzett négy emberrel, majd saját magával a Santa Monica-i ámokfutó. John Zawahri a gyilkolást egy házban kezdte, ahol lelőtte édesapját és testvérét. „Amikor valaki felvesz egy golyóálló mellényt és kilép az utcára egy táskányi betárazott tölténnyel, egy kézi fegyverrel és egy géppisztollyal, elrabol autókat, bemegy egy főiskolára, embereket öl meg és a rendőrségnek kell semlegesítenie az illetőt – azt kell mondjam, ez előre megfontolt volt” – mondta a Santa Monica-i rendőrség rendőrfőnöke.


A rendőrség arra nem talált magyarázatot, hogy miért gyilkolta végig az utat a férfi a főiskoláig. A férfi korábban az intézmény diákja volt, de a nyomozók szerint egy áldozatát sem ismerte. Ahogy azt a két embert sem, akiket egy piros autóban lőtt le, egyikük az iskola gondnoka volt.

A CNN amerikai hírtelevízió információi szerint John Zawahri elmeorvosi kezelésben részesült két évvel ezelőtt egy kórházban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!