2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Külföld

Naponta több órára kikapcsolják az áramot

Már Ukrajna középső részén is egyre gyakoribbak az áramkimaradások a kelet-ukrajnai konfliktus miatt.

A Magyar Nemzet azt írja: Kijevben és környékén, valamint Harkiv megyében naponta több órára kikapcsolják az áramot, mivel akadozik az ország legnagyobb hőerőműveinek termelése. A kelet-ukrajnai luhanszki erőmű megsérült a harcokban, a többi erőműnek pedig veszélyben van a szénellátása. Eddig ugyanis főleg a Donyeck-medencéből kaptak szenet, ahol azonban hónapok óta harcok dúlnak. Szünetelnek a földgázszállítások is Oroszország és Magyarország felől – igaz, Lengyelországból és Szlovákiából még kap gázt Ukrajna. Az ország ipari termelés ötödével zuhant, a GDP pedig 7-9 százalékkal csökkenhet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!