2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Külföld

Nagy havazás okoz fennakadást az Egyesült Államokban

Két ember meghalt az Egyesült Államok északkeleti részét sújtó erős havazás miatti balesetekben. Több mint 1500 repülőjáratot törölni kellett a hirtelen télire fordult időjárás miatt.

  • Nagy havazás okoz fennakadást az Egyesült Államokban

Az amerikai meteorológiai szolgálat szerint a hidegfront egyetlen lendülettel fehér lepellel borította be a keleti parti nagyvárost.

New York mellett a decemberi vihar lehűlést és csapadékot vitt a fővárosban, Washingtonba, valamint Maryland, Virginia, Nyugat-Virginia és Pennsylvania egyes részeibe. Volt ahol jó 60 centiméteres hóréteg borította be a tájat. A havazás több mint 60 millió embernek otthont adó területet érintett.

A térség repülőterein a járatok 20-30 százalékát törölni kellett és néhol a vasúti- és buszforgalmat is le kellett állítani átmenetileg.

Sok helyről jelentettek közúti balesetet.

A havazás kisebb fennakadásokat okozott a koronavírus elleni oltásban is. A vakcinák ugyan mindenhova időben megérkeztek, de néhány oltóközpontot átmenetileg be kellett zárni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!