2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Moszkvai polgármester: dróntámadás érte a várost

Ismét ukrán dróntámadás érte Moszkvát vasárnapra virradóra - jelentette be Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester a Telegramon.

  • Moszkvai polgármester: dróntámadás érte a várost

Hatósági források szerint a támadás során egy ember megsebesült, az orosz főváros körüli négy repülőtér egyikén, Vnukovón pedig ideiglenesen felfüggesztették a forgalmat, emellett egy időre minden légi forgalmat leállította Moszkva fölött.

Az orosz védelmi minisztérium "a kijevi rezsim terroristacselekményének" nevezte az akciót, hozzátéve, hogy a támadásban három drónt vetettek be. Az egyiket Moszkva mellett semmisítette meg a légvédelem, a másik kettő pedig lezuhant magától, kisebb károkat okozva az épületekben.

Szobjanyin arról tájékoztatott, hogy két épület homlokzata sérült meg.

BORÍTÓKÉP: Dróntámadásban megrongálódott irodaépület Moszkva belvárosában, ahol két épületet találat ért, és roncsokat találtak a védelmi minisztérium közelében 2023. július 24-én (MTI/EPA/Makszim Sipenkov)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!