2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Külföld

Moszkva és Kijev is katonai sikerekről számolt be

Egyaránt katonai sikerekről számolt be Kijev és Moszkva a keleti fronton. Az ukránok azt állítják, hogy több mint 200 oroszt öltek meg 36 óra alatt, a Kreml pedig arról tájékoztatott, hogy csak Bahmutnál mintegy 150 fő a kijevi kormányerők vesztesége. A Wagner magánhadsereg vezetője eközben bejelentette, hogy újabb várost foglaltak el Donyeck megyében.

  • Moszkva és Kijev is katonai sikerekről számolt be

Ukrán katonák gyakorlatoznak a fehérorosz határ közelében. A manőverben olyan egységek vesznek részt, amelyek tavaly még a fronton voltak, de most rövid pihenés után ismét bevetésre indulnak.

 Az erősítésre szükség is lesz, mert a keleti országrészben hatalmas emberveszteségeket szenvedett a hadsereg. Bahmut térségében a leghevesebbek a harcok.

A donyeck megyei városban ugyanakkor Kijev szerint komoly sikereket értek el az ukrán erők a múlt hétvégén és hétfőn. Több mint 200 oroszt megöltek és mintegy 300-at megsebesítettek.

Egészen más hírek érkeztek ugyanakkor Moszkvából. A védelmi tárca közlése szerint Bahmut közelében 170 alkalommal támadták az ukrán állásokat.

Sőt, újabb település került az oroszok kezére. A Wagner-csoport vezetője bejelentette, hogy a magánhadsereg elfoglalta Kraszna Hora városát. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Az ukrán Olekszandr Uszik lett a profi boksz abszolút nehézsúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!