2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Meloni irányba állította Bident a G7-csúcstalálkozón + videó

Megint kínos pillanatokat okozott az amerikai elnök.

  • Meloni irányba állította Bident a G7-csúcstalálkozón + videó

Számos amerikai elnöknek volt olyan bogaras vagy jellegzetes szokása, ami hosszútávon bevésődött az emberek emlékezetébe. A jelenlegi amerikai elnök viszont kifejezetten bővelkedik az ilyen különös szokásokban. A nyilvánosság előtt való szunyókálás mellett az egyik ilyen, hogy a szereplései során rendszeresen elkezdi a levegőt markolászni, mintha kezet akarna fogni valakivel, akit a jelek szerint csak és kizárólag ő lát.

Ez utóbbi megismétlődött a legutóbbi G7 csúcstalálkozón, ahol az olasz miniszterelnöknek, Giorgia Meloninak sikerült kezelnie a helyzetet, és visszakísérte a többiekhez a láthatóan zavarban lévő amerikai elnököt.

A jelenetről készült videót:

@dailymail This was the moment Joe Biden strangely wandered away during the G7 Summit in Italy. As the other world leaders gathered for a photograph, Italy’s Giorgia Meloni noticed Biden was absent and guided him back to the group. 🎥 Reuters #joebiden #italy #news #politics #giorgiameloni ♬ you not the same - tilekid

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földrengés volt Nápoly közelében

Földrengés volt Nápoly közelében

Nápoly környékét 3,6 erősségű földrengés rázta meg csütörtökön reggel az olasz geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV) közlése szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!