2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk 11:05

Külföld

Meglőtték egy kaliforniai középiskola egyik dolgozóját

Meglőtték kedden egy észak-kaliforniai középiskola egyik dolgozóját, aki az iskola területén kitört verekedésnek akart véget vetni - közölték kedden este a helyi hatóságok.

  • Meglőtték egy kaliforniai középiskola egyik dolgozóját

A rendőrség tájékoztatása szerint a Vallejói Középiskola dolgozóját legalább egy találat érte, de várhatóan túléli a sebesülést.

A szóban forgó alkalmazott délután egy verekedésnek akart véget vetni, amely több diák és "néhány ismeretlen férfi" között tört ki. Ekkor a verekedők közül néhányan autóval elmenekültek, de közben visszalőttek az ott maradókra.

Shawny Williams, Vallejo rendőrfőnöke sajtóközleményben elítélte az "értelmetlen, erőszakos cselekményt".

Az iskolát a történtek után bezárták, szerdára fokozott rendőri jelenlétet ígértek az intézményben.

Vallejo körülbelül 50 kilométerre északra fekszik San Franciscótól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!