2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Külföld

Megbénult az ország, tankokkal mentik az autósokat + Képek + Videók

Tankokkal mentik Romániában a hóban elakadt autósokat. Bukarest környékén kedd óta havazik, sok helyen már 3 méteres hó van, a város szinte megközelíthetetlenné vált.


A Hír TV tudósítója Bukarestből elmondta: annyiban javult a helyzet csütörtök óta, hogy a havazás és a szélvihar már megszűnt, azonban nagyon hideg van, napközben mínusz 4 fok, este akár mínusz 20 fok is lehet.

Fotó: Reuters


A főutakat már letakarították, azonban a mellékutak járhatatlanok. Sokan rekedtek falvakban vagy kint az utakon, és már halálos áldozata is van az ítéletidőnek.

Fotó: Reuters


700 iskolában tanítási szünetet rendeltek el, több helyen szünetel az áramszolgáltatás.

Nemcsak Bukarestben, hanem egész Romániában rossz a helyzet, a reptereken több járatot is töröltek és jelentős késésekre lehet számítani.

Fotó: Reuters

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális: A CPAC harmadszor jön Budapestre + videó

Napi aktuális: A CPAC harmadszor jön Budapestre + videó

A Napi aktuálisban Szikra Leventével, az Alapjogokért Intézet vezető elemzéjével többi között a következő témákról beszélgetett Velkovics Vilmos. Megkezdődött az idei év első konzervatív seregszemléje, a CPAC Washington, Woke ideológia és gender-őrület, Szánthó Miklós: Magyarország nem woke-nak való vidék, A magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármas egysége mellett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!