2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Még mindig súlyos a szlovák kormányfő állapota + videó

Több balliberális amerikai médium is a szlovák kormányfőt hibáztatja a merényletért. Egyes sajtótermékek arról írnak: Robert Ficónak komoly szerepe van abban, hogy a támadó könnyedén rá tudott lőni, ráadásul többször is. Elsősorban azt róják fel a miniszterelnöknek, hogy nem kellett volna közel mennie az emberekhez, és személyesen beszélnie velük. Súlyos hibának tartják továbbá azt is, hogy Robert Fico többekkel kezet fogott, emiatt könnyű célponttá vált. A kormányőröket sem kímélték, akik az amerikai sajtó szerint nem voltak a helyzet magaslatán, és későn reagáltak. A Híradóban élőben kapcsoltuk Kolek Zsoltot, a MA7.SK újságíróját.

  • Még mindig súlyos a szlovák kormányfő állapota + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!