2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Külföld

Már 11 európai országban jelent meg a járvány

11-re emelkedett Olaszországban a koronavírus halálos áldozatainak száma. Országszerte 323 megbetegedést diagnosztizáltak. A járvány már elérte Itália más régióit is. Egy firenzei és egy palermói betegnek is pozitív lett a tesztje. Kimutatták két újabb embernél a fertőzést Németországban, két olyan tartományban, amelyeket eddig nem érintett a járvány. Franciaországban is találtak két újabb beteget. Horvátországban és Svájcban egy egy fertőzöttről tudnak, míg Ausztriában két embernek lett pozitív a tesztje. A spanyolországi Tenerife szigetén egy szállodában továbbra is ezer turista köztük 5 magyar van karanténban. A vírus eddig 11 európai országban ütötte fel a fejét.

  • Már 11 európai országban jelent meg a járvány

Tovább emelkedett a fertőzöttek száma

Brazíliában is megjelent már a koronavírus. Egy 61 éves férfinél mutatták ki a betegséget, aki korábban Észak-Olaszországban járt. A kaliforniai San Franciscóban vészhelyzetet hirdettek a fertőzések veszélye miatt. Az Egyesült Államok eddig 57 fertőzöttről tudnak. Dél-Koreában már 1100 fölé emelkedett a megbetegedések száma. Az országban már 10-en haltak bele a járványba. Iránban is csaknem 100 megbetegedést diagnosztizáltak. A perzsa állam egészségügyi miniszter helyettese is elkapta a koronavírust. Világszerte több mint 30 ezer embernél mutatták a fertőzést és 2764-en vesztették életüket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!