2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Külföld

Magyarország támogatja az Európai Unió versenyképességi javaslatát + videó

Európa lemaradt a kontinensek versenyében és ez a különbség egyre inkább csak nő és nem szűkül, mondta Varga Mihály.

  • Magyarország támogatja az Európai Unió versenyképességi javaslatát + videó

Nagyon fontos témákat vet föl a Belga elnökség a két napos ülésen. Az egyik ilyen téma a versenyképesség volt, talán ezt tekintette mindenki a legfontosabbnak hiszen érezhető, hogy az elmúlt évtizedekben, most már nem években, évtizedekben beszélhetünk erről, mondta el rövid nyilatkozatában Varga Mihály pénzügyminiszter. a belgiumi Gent-ben, a pénzügyminiszterek informális tanácsülése után. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!