2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Luca Volonte: Előre megírt politikai forgatókönyv alapján döntöttek

A jogi érvek helyett előre megírt politikai forgatókönyv alapján döntött az Európa Tanács monitoring bizottsága a Magyarország elleni megfigyelésről.

A Magyar Nemzetnek a bizottság néppárti tagja, Luca Volonte azt mondta: boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen, és a magyar alkotmányról úgy szavazott a bizottság, hogy annak tartalmát sok esetben – fordítás hiányában – nem is értették a képviselők. Luca Volonte szerint a magyar alkotmányra büszke lehet Európa, mert az Orbán-kormány belevette a keresztény hagyományokat, az emberi méltóságot és a családot mint az alkotmány alapját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!