2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Luca Volonte: Előre megírt politikai forgatókönyv alapján döntöttek

A jogi érvek helyett előre megírt politikai forgatókönyv alapján döntött az Európa Tanács monitoring bizottsága a Magyarország elleni megfigyelésről.

A Magyar Nemzetnek a bizottság néppárti tagja, Luca Volonte azt mondta: boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen, és a magyar alkotmányról úgy szavazott a bizottság, hogy annak tartalmát sok esetben – fordítás hiányában – nem is értették a képviselők. Luca Volonte szerint a magyar alkotmányra büszke lehet Európa, mert az Orbán-kormány belevette a keresztény hagyományokat, az emberi méltóságot és a családot mint az alkotmány alapját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Család - Gyermek - Jövő

Ha vannak családok, lesznek gyermekek és lesz jövőnk is – mondta a Kopp Mária Intézet elnöke az intézet Családtudományi Szakmai Kollégiumának könyvbemutatóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!