2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Lezuhant egy repülőgép, egy ember élte túl

Egy ember élte túl a szombati lengyel repülőszerencsétlenséget. A kisgép egy ejtőernyős klub tagjait szállította, tizenkét emberrel a fedélzetén zuhant le nem sokkal a felszállás után. A baleset okait még vizsgálják a hatóságok.

Tűzoltók vizsgálták át a füstölgő roncsokat – a kisrepülőgép szombaton délután zuhant le Lengyelország déli részén. Az amerikai gyártmányú Piper Navajo ejtőernyősöket szállított, de nem sokkal felszállás után a pilóta elvesztette uralmát a gép fölött, lezuhant, majd kigyulladt. A fedélzeten tizenketten tartózkodtak.

„A becsapódás után helyiek érkeztek a helyszínre, hogy segítsenek a roncsból kiszabadítani az utasokat. Egy 40 éves férfit kórházba szállítottak. Sajnos a jelek szerint ő az egyetlen túlélője a balesetnek” – közölte Joanna Lazar, a helyi rendőrség szóvivője. A túlélőt súlyos sérülésekkel szállították a czestochowai kórházba.

A nyomokból az is kiderült, hogy néhányan megpróbáltak zuhanás közben kiugrani a gépből, ez azonban nem sikerült. A baleset okait egyelőre vizsgálják, a közeli falu lakói a becsapódás előtt furcsa, búgó hangot hallottak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!