2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Külföld

Leszerepelt a CDU és a CSU jelöltje, taroltak a balliberálisok

Egy friss felmérés szerint a szociáldemokrata Olaf Scholz nyerte a német kancellárjelöltek első vitáját múlt hétvégén. A közvélemény-kutatási adatok szerint ráadásul a Német Szociáldemokrata Párt támogatottsága a legmagasabb. A megkérdezettek 36 százaléka mondta azt, hogy a vitában a jelenlegi pénzügyminiszter volt a legmeggyőzőbb. A második a Zöldek aspiránsa volt, 30 százalékkal, míg a harmadik, egyben utolsó, 25 százalékkal a Kereszténydemokrata Unió és a Keresztényszociális Unió szövetségének jelöltje volt.

  • Leszerepelt a CDU és a CSU jelöltje, taroltak a balliberálisok

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!