2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 11:05

Külföld

Lelőttek egy pedofil férfit

A rendőrök lelőttek egy gyermekmolesztálással vádolt férfit New Yorkban. A gyanúsított tüzet nyitott a rendőrökre, három egyenruhást is megsebesített. A férfi a gyanú szerint több gyerekkel, köztük egy hétéves kisfiúval is fajtalankodott.

A 32 éves Charles Richard Mozdir több mint két éve volt szökésben. Amiatt adtak ki ellene elfogatóparancsot, mert nem jelent meg a bírósági tárgyaláson, ahol gyermekek molesztálásával vádolták. A férfit végül kutyája leplezte le. „Egy Lucky névre hallgató fekete labradorja volt, aztán egyszer csak eltűnt a kutya, amikor elkezdtünk nyomozni a férfi után. Ezért a kutyára kezdtünk fókuszálni, mert valaki biztosan emlékezett rá, aki esetleg kapcsol, hogy ez csak a keresett személy lehet” – mondta az ügyészségi illetékes.

Mozdir az ügyészség szerint többször is fajtalankodott kiskorúakkal. Egy hétéves kisfiút is molesztált, akit egy baráti pár bízott a gondjaira. Az esettel a CNN hírtelevízió bűnügyi műsora is foglalkozott, a rendőrség végül egy betelefonálótól kapott füles alapján találta meg New Yorkban. Elfogásakor azonban tüzet nyitott az egyenruhásokra. „Három rendőr megsebesült. Kettő kórházi megfigyelésen van, egyet sebészi beavatkozásnak vetettek alá. Az elfogatóparancs végrehajtásakor sebesültek meg. A tűzpárbajban találat érte a keresett személyt is, akit halottnak nyilvánítottak” – mondta William Aubry manhattani nyomozóparancsnok.


A lövöldözésben megsérült rendőrök állapota stabil, életüket a golyóálló mellényük óvta meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!