2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Külföld

Le kell rombolni a Miami emeletes ház másik felét, hogy folytatódhasson a kutatás

Le kell rombolni Miamiban a félig leomlott emeletes ház másik felét, hogy a mentők és a katasztófaelhárítás biztonságban dolgozhasson. A holttestek keresését pedig fel kell függeszteni. A hatóságok azt ígérték, hogy napokon belül lerombolják a még álló részeket. A tragédiának eddig 24 halálos áldozata van, de 121 embert eltűntként tartanak számon.

  • Le kell rombolni a Miami emeletes ház másik felét, hogy folytatódhasson a kutatás

Az Elsa nevű hurrikán 120 km/órás széllel napokon belül elérheti Florida partjait. Ez pedig azzal a veszéllyel jár, hogy további károkat okoz a június 24-én részben összeomlott tengerparti emeletesház még álló szárnyában.

A város vezetése ezért elrendelte a még álló rész azonnali lerombolását. Daniella Levine Cava arról is tájékoztatott, hogy a keresőegységeknek átmenetileg fel kell függeszteniük a munkát. Egyre erősebb a szél és az állva maradt épület leomolhat, vagy annak részei rázuhanhatnak a keresőterületre.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Ma kiderülhet, hogy Magyar Péterék csatlakoznak-e az Európai Néppárthoz. A politikus emellett azt is bejelentheti, hogy végül felveszi-e az EP mandátumát. Bár korábban többször hangoztatta, hogy nem megy ki az Európai Parlamentbe, de végül ezt megszavaztatta követőivel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!