2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 11:05

Külföld

Kövér László részvétét nyilvánította az Egyesült Királyság házelnökei részére

Kövér László, az Országgyűlés elnöke levélben nyilvánította ki részvétét II. Erzsébet királynő halála miatt Sir Lindsay Hoyle-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje Képviselőházi elnökének és Lord McFall of Alcluith-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje felsőházi elnöke részére pénteken.

  • Kövér László részvétét nyilvánította az Egyesült Királyság házelnökei részére

Kövér László az MTI-hez eljuttatott levelében azt írta: mély szomorúsággal értesült Őfelsége II. Erzsébet királynő haláláról.

Úgy vélekedett, hogy a királynő egész élete, amelyet népe szolgálatának szentelt, mindannyiunk számára példa. Elkötelezetten hirdette a hagyomány és a tartós értékek fontosságát a modern világban - tette hozzá.

- Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki az Országgyűlés és a magyar emberek mély részvétét a királyi családnak és az Egyesült Királyság népének. Kérem, fogadja legmélyebb tiszteletem kifejezését

- fogalmazott a levélben Kövér László.

Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!