2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Külföld

Kőrösi Csaba az ENSZ Közgyűlés új elnöke

Kőrösi Csaba az ENSZ Közgyűlés új elnöke. New Yorkban az eskütétellel iktatták be hivatalába, António Gutteres, az ENSZ főtitkára és az előző közgyűlési elnök, Abdullah Shadid jelenlétében.

  • Kőrösi Csaba az ENSZ Közgyűlés új elnöke

A ceremónia után az új elnök megköszönte a támogatást Magyarországnak és a kelet-európai régió államainak. Beiktatási beszédében azt mondta, hogy a mostani állapot - a II. világháború óta - legösszetettebb kihívásainak időszaka. Elnöki munkájának alapelvei között említette a bizalmat, a szolidaritást, a fenntarthatóságot, valamint a tudományos megalapozottságot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!