2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Külföld

Komoly fegyverkezésbe kezd Oroszország, atomrakétákat is bevethet Moszkva

Fokozza az orosz hadsereg harci tevékenységét Kelet-Ukrajnában - erről döntött a Föderáció elnöke. Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy Moszkva fegyverkezésbe kezd, év végére pedig szükség esetén atomrakéták is bevethetők lesznek.

  • Komoly fegyverkezésbe kezd Oroszország, atomrakétákat is bevethet Moszkva

Az államfő kiemelte, a lövedékek nukleáris robbanófejeket is képesek szállítani, nagy hatótávolságuk miatt pedig elrettentő erejük lehet egyes NATO-tagországok számára. Putyin azt is hozzátette, hogy tovább fejlesztik és megerősítik a hadsereget, mert véleménye szerint a Nyugat miatt egyre nagyobb az Oroszországot érő katonai fenyegetés mértéke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!