2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Külföld

Kitört a botrány II. Erzsébet koporsója mellett

Megalázó pillanatokat élt át hétfőn András herceg, miközben édesanyja, II. Erzsébet királynő koporsója mögött sétált a skóciai Edinburgh utcáin, hogy az uralkodóért tartott istentiszteleten részt vehessen.

  • Kitört a botrány II. Erzsébet koporsója mellett

A hatalmas érdeklődést övező körmenet melletti tömegből egy civil felkiáltott, és így szólt:

András! Te egy beteg öregember vagy!

Az ismeretlen férfit azonnal eltávolították a kamerák kereszttüzéből, majd az összegyűlt tömeg egyszerre kiabálta, hogy „Isten óvja a királyt”. András herceg testvérei, III. Károly király, Edward herceg, és Anna hercegnő mellett sétált a koporsót kísérő menetben.

Mint ismert, Andrást szexuális visszaéléssel vádolják:

egy Virginia Giuffre nevű ausztrál asszony azt állítja, hogy még 17 éves korában a yorki herceg több alkalommal is szexre kényszerítette és bántalmazta őt, méghozzá a szexkereskedelemmel megvádolt, néhai Jeffrey Epstein ingatlanjaiban. 

András herceg egy korábbi felmérés szerint is a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, a tény pedig az öröklési spekulációkat is megbolygatta. A minap azonban kiszivárgott II. Erzsébet királynő végrendelete: mint kiderült, az uralkodó állítólag kitagadta András yorki herceget az örökségből.

Borsonline

Borítókép: GettyImages

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!