2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Külföld

Kitelepítések az Elsa ciklon miatt Kubában

Csaknem 200 ezer embernek kellett elhagynia otthonát Kubában a térségben tomboló trópusi vihar miatt. Az Elsa nevű ciklon vasárnap érte el a szigetország keleti partvidékét, óránkénti 100 kilométeres széllökésekkel. A heves esőzések következtében áradások és földcsuszamlások pusztítanak. A havannai kormány menedékhelyeket nyitott, és intézkedéseket hozott, hogy megvédje a cukornád- és kakaóültetvényeket. Az előrejelzések szerint a ciklon 2 nap alatt megy keresztül Kubán. Az Elsa több karibi szigeten is komoly károkat okozott, és számos emberéletet követelt.

  • Kitelepítések az Elsa ciklon miatt Kubában


Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!