2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Kína törhette fel Hillary Clinton levelezését

  • Kína törhette fel Hillary Clinton levelezését

Donald Trump amerikai elnök a Twitter internetes közösségi oldalon azzal gyanúsította meg Kínát, hogy ő törte fel Hillary Clinton demokrata jelölt elektronikus levelezését a 2016-os elnökválasztási kampány során.

Trump sem bizonyítékkal, sem további információval nem szolgált állításának alátámasztására.

Az amerikai elnök egyben felszólította a Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI) és az igazságügyi minisztériumot, hogy küszöböljék ki eddigi tévedéseiket, különben végleg elveszítik hitelességüket.

A dpa német hírügynökség szerint az amerikai vezető egy jobboldali populista blog (Daily Caller) értesüléseire alapozhatta állításait. A Daily Caller két névtelen forrásra hivatkozva gyanúsította meg Kínát. A blogot egyébként sem tekintik megbízató hírforrásnak.

Amerikai hírszerzők egyébként Oroszországot vádolják a demokraták levelezésének feltörésével.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Földrengés volt Nápoly közelében

Földrengés volt Nápoly közelében

Nápoly környékét 3,6 erősségű földrengés rázta meg csütörtökön reggel az olasz geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV) közlése szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!