2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Kilencven ember halt bele egy nap alatt a Covid-19 szövődményeibe Ukrajnában

Kilencven ember halt bele a koronavírus okozta Covid-19-betegség szövődményeibe az elmúlt napon Ukrajnában - idézte kedden az UNIAN hírügynökség Makszim Sztepanov egészségügyi minisztert.

  • Kilencven ember halt bele egy nap alatt a Covid-19 szövődményeibe Ukrajnában

A halottak száma az előző napon közölteknek csaknem a háromszorosa. Hétfőn 33 halottról adott tájékoztatást Sztepanov.

Hétfőn 4348 új fertőzöttet regisztráltak, ami mintegy 15 százalékos növekedés az előző napihoz képest, de - mint Sztepanov felhívta a figyelmet - vasárnap általában kevesebben fordulnak orvoshoz.

Az új fertőzöttek közül 199-en gyerekek és 226-an egészségügyi dolgozók. A politikus szerint 720 embert szállítottak kórházba és 2149 embert nyilvánítottak gyógyultnak.

Az egészségügyi minisztérium összesítése szerint a járvány kezdete óta Ukrajnában 234 584 ember kapta el a koronavírust, 17 585 embert szállítottak kórházba koronavírus-fertőzéssel vagy annak gyanújával, a halottak száma pedig elérte a 4520-at. A hatóságok 103 401 gyógyultat és 126 663 aktív esetet tartanak nyilván.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!