2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Két évre befagyasztják az EU-hivatalnokok fizetését

Takarékossági intézkedéseket vezetnek be az Európai Unió (EU) intézményeinél.

A brüsszeli bejelentés szerint két évre befagyasztják az EU-hivatalnokok fizetését és a nyugdíjakat, illetve emelik a heti munkaidőt és a nyugdíjkorhatárt. 2017-ig megszüntetik a brüsszeli státusok öt százalékát, 2500 álláshelyet. Az intézkedésekkel 2020-ig 2,7 milliárd eurót takarítanának meg. Az Európai Unió intézményeinél jelenleg 48 ezren dolgoznak, a legalacsonyabb fizetés havi bruttó 2600, a legmagasabb több mint 18 ezer euró.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!