2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Karantén vár a Magyarországról érkezőkre Nagy-Britanniában

Szombattól kéthetes kötelező karantén vár azokra, akik Magyarországról és Portugáliából érkeznek Nagy-Britanniába. A rendelkezés a brit állampolgárokra is vonatkozik. Aki megszegi a karantént, 1000 font, csaknem 400 ezer forintos bírságra számíthat. Norvégiában is újabb szigorítások várhatók a növekvő fertőzésszám miatt. A korlátozások a nyilvános- és magánrendezvényeket, valamint az oktatás menetét is érinthetik. Spanyolországban napok óta több mint 4 ezerrel nő a napi új esetek száma. Az ibériai államban már közel 577 ezer embernél mutatták ki a koronavírust.

  • Karantén vár a Magyarországról érkezőkre Nagy-Britanniában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!