2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Izrael jelentősen megnehezíti a palesztinok házasodását

Megnehezíti a palesztinok házasodását az izraeli kormány – írja a Washington Post.

A kabinet biztonsági okokra hivatkozva csak szigorú feltételekkel engedi, hogy a palesztinok összeköltözhessenek Izraelben élő házastársukkal. A zsidó állam azt akarja elkerülni, hogy palesztin fegyveresek házasság révén jussanak az ország területére, ahol merényletet követhetnek el.

Jelenleg a ciszjordániai területekről származó 35 év feletti férfiak és 25 év feletti nők jelentkezhetnek átmeneti munkavállalási és lakhatási engedélyért Izraelben, de nem igényelhetnek állampolgárságot, nem vezethetnek és nem vehetnek igénybe egészségügyi és egyéb jóléti szolgáltatásokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!