2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Ismét találkozik Joe Biden és Volodimir Zelenszkij

Joe Biden amerikai elnök ma találkozik Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel a Fehér Házban, ahol megvitatják az Ukrajna előtt álló „sürgős szükségleteket”.

  • Ismét találkozik Joe Biden és Volodimir Zelenszkij

Mindeközben Amerika egyre inkább megosztottá válik a háború további finanszírozásának kérdésében. Múlt héten egy kongresszusi szavazáson a szenátorok többsége blokkolta Bidennek azt a segély-csomagját, amely többek között Kijev további anyagi támogatását biztosítaná. Ezért Zelenszkij várhatóan szenátorokkal is találkozik, és privát megbeszéléseket folytat Mike Johnson-nal, a képviselőház elnökével is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!