2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Külföld

Ismét aggódik az Európai Bizottság

Az igazságszolgáltatás függetlensége továbbra is komoly veszélyben van egyes tagországokban - közölte az Európai Bizottság alelnöke, amikor bemutatta a testület első jogállamisági jelentését. Vera Jourová amiatt is aggodalmának adott hangot, hogy a média- és az igazságszolgáltatás szabadsága számos uniós országban kihívásokkal szembesül. A liberális politikus azt is túlzónak nevezte, hogy több állam rendkívüli intézkedéseket vezetett be a koronavírus járvány első hulláma idején.

  • Ismét aggódik az Európai Bizottság

Kapcsolódó tartalom:

Varga Judit: Abszurd és valótlan az Európai Bizottság jogállamisági jelentése

Jogállamisági jelentés

Az Alapjogokért Központ szerint Vera Jourová átlépett egy határvonalat

Az EU kérdéseiről vitázott Varga Judit és Donáth Anna

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!