2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

II. Erzsébet királynő rosszul van, orvosi felügyelet alá helyezték

A brit uralkodó egészségével kapcsolatban osztott meg közleményt a Buckingham-palota, amiből kiderült, aggódnak érte az orvosok.

  • II. Erzsébet királynő rosszul van, orvosi felügyelet alá helyezték

A Buckingham-palota egy közleményt adott ki, amelyben tudatták, II. Erzsébet királynő jelenleg orvosi felügyelet alatt áll, mivel az orvosok aggasztónak találták az egészségi állapotát. Mint hozzátették, erről értesítették az uralkodó közvetlen hozzátartozóit, továbbá azt is kiemelték, a királynő a Balmoral-kastélyban marad, hogy figyeljék állapotát – írja a BBC.

A 96 éves uralkodó korából ítélve mondhatni természetesnek mondható, hogy már nincs olyan állapotban, mint fiatalabb éveiben. Az egészségével kapcsolatban az elmúlt időszakban a korábbiaknál is többet foglalkozott a világsajtó, mivel II. Erzsébet már ránézésre is sokat öregedett. Erre utal az is, hogy az uralkodó az utóbbi időben a szokásosnál is több eseményen való részvételről mondott le, köztük a születésnapját, illetve az uralkodásának 70. évfordulóját ünneplő Trooping The Colouron sem vonult végig a The Mall úton, ahogy az minden évben szokás.

A múlt hétvégén a skót kultúrát ünneplő jeles eseményen is fia, Károly herceg helyettesítette őt, ahogy a napokban, az új miniszterelnök megválasztását követően a Titkos Tanács ülését is kihagyta. Az orvosok már akkor közölték, hogy aggódnak érte. 

Index

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!