2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Így használja ki az ifjabb Biden apja befolyását

Egyre gyűlnek a bizonyítékok, azzal kapcsolatban, hogy Joe Biden is részt vett fia ügyes-bajos üzleti ügyeiben, noha ezt fia, az ifjabb Biden tagadja. Joe Biden amerikai elnök ellen lassan a végéhez közeledik az alkotmányos felelősségre vonási eljáráshoz szükséges vizsgálat.

  • Így használja ki az ifjabb Biden apja befolyását

Hunter Biden az apjához való hozzáférést árulta, ami kimeríti a megvesztegetés fogalmát – mutatott rá a Breitbart amerikai hírportálnak nyilatkozva Andrew Biggs arizonai republikánus képviselő, amikor az elnök fiának a képviselőház bizottságai előtti tanúvallomásáról kérdezték.

Ez bűncselekmény

– mondta ki a nyilvánvalót Biggs, hozzátéve, hogy Hunter számára komoly előnyt jelent, hogy az apja irányítja az igazságügyi minisztériumot, amely arról dönt, hogy vádat emel-e az eljárás akadályozása miatt. Mint arról beszámoltunk, az ifjabb Biden egyszer már megtagadta a tanúskodást, amiért a képviselőház elmarasztalta.

Biggs elmondta, hogy mivel az ifjabb Biden ellen több jogi eljárás is folyik, voltak olyan kérdések, amelyekről nem kérdezhették a képviselők.

Hunter Biden vallomásában többek között azt állította, hogy azért fogadta el a Burisma ukrán energetikai cég igazgatótanácsi pozícióját, hogy az orosz agresszió ellen küzdjön és a demokráciát védelmezze.

Azt mondta, hogy azért választották a Burisma ukrán energetikai cég igazgatótanácsába, hogy megvédje a demokráciát, és a Burisma megállítsa az orosz agressziót

− mondta Marjorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselő a Breitbart amerikai hírportálnak.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!